New Bling

New Bling - Latest trends from Milan!

Dames opgelet! Deze is speciaal voor jullie. Aan alle mannen die met een schuin oog meekijken; hiermee kun je een dame een groot plezier doen. Namens Cash for Cops presenteren wij de fashioncollectie armbanden van het internationale sieradenlabel New Bling.

De ontwerpers van New Bling struinen geregeld de modehoofdsteden Londen, Parijs, Milaan en New York af om inspiratie op te doen voor hun ontwerpen. Voor ieder succesvol fashion label is dit een must om mee te kunnen doen met de laatste trends op het gebied van mode en design.

Speciaal voor de leden van Cash for Cops heeft New Bling een selectie gemaakt van hun meest succesvolle armbanden die momenteel internationaal een hit zijn.

Elegance & style zijn termen waar de ontwerpers van New Bling het design van deze armbanden op hebben gebaseerd. Eén ontwerp dat je prima kunt dragen op verschillende kledingstijlen. Of je nu prêt à porter, casual of zakelijk gekleed gaat. Deze armbanden zijn ontworpen om menig vrouwenhart sneller te doen kloppen.

Heren, als wij jullie mogen adviseren: "Een ideaal cadeau om aan een bijzondere vrouw te geven."

En dames: "Is wachten op een spontaan gebaar van de heren geen optie? Dan is dit een uitstekend moment om jezelf eens in de watten te leggen en jouw keuze te maken uit deze schitterende collectie armbanden."

Uiteraard bieden wij deze collectie aan voor een ledenprijs die je niet zal verwachten. Daarnaast kom je bij Cash for Cops niet voor onverwachtse verassingen te staan. Onze prijzen zijn namelijk inclusief alles (verzendkosten, btw etc.). Nu is het onze beurt om jullie te verrassen.