Klantenservice

Account

 • Account activeren

  Om je account te activeren vragen we je éénmalig om je zakelijke e-mailadres (@politie.nl) in te voeren. Hiermee kunnen we controleren of je daadwerkelijk tot onze doelgroep behoort om zo de doelgroep zuiver te houden.

  De enige e-mail die je van ons ontvangt op dit zakelijke e-mailadres is de e-mail voor de registratie. Overige communicatie tussen ons gaat altijd via het privé e-mailadres.

  Om lid te worden vragen we minimale gegevens; alleen je geslacht, naam & e-mailadres, zoals in het formulier hiernaast is aangegeven. Je hoeft dus niet al je gegevens te geven.

  Bovendien is het activeren van je account gratis!

  Na het invullen van je e-mailadres ontvang je een e-mail met hierin een bevestigings-link. Door op deze link te klikken is je account direct geactiveerd en heb je toegang tot de volledige website. De volgende keer kun je inloggen met je e-mailadres en wachtwoord.

  Zo simpel is het!

 • Bevestigingsmail niet ontvangen

  Als je de bevestigingsmail niet hebt ontvangen kun je het beste eerst even kijken in je spambox van je mailbox. Wellicht is het mailtje daar terecht gekomen.

  Is dit niet het geval en denk je dat je wellicht een typfout hebt gemaakt in je e-mailadres? Vul dan nog een keer je lidnummer & voorletters en daarna je gegevens in, zodat de bevestigingsmail nogmaals verstuurd kan worden.

  Komt de bevestigingsmail nog niet aan?
  Stuur dan even een mailtje naar info[a]cashforcops.nl of gebruik het contactformulier.
  Tip: stuur je telefoonnummer mee, want het komt wel eens voor dat een mailbox vol zit of er een ander probleem is, waardoor onze mailtjes direct weer terug komen. Als we je telefoonnummer hebben, dan kunnen we in ieder geval contact met je opnemen.

 • Account verwijderen

  Je kunt je account op elk gewenst moment, zonder opgaaf van reden, laten verwijderen door een e-mail te sturen aan info[a]cashfocops.nl.
  Wij zullen dit dan zo spoedig mogelijk voor je in orde maken. Mocht je nog een shoptegoed hebben, dan zal dit komen te vervallen.