Klantenservice

Jouw online shopping experience

Cash for Cops is jouw unieke en exclusieve private shopping ervaring. Ontworpen en samengesteld voor alle medewerkers, vrijwilligers en volontairs van de Nationale politie. Mede mogelijk gemaakt door mensen en bedrijven die je het allerbeste toewensen. Die zich maar al te goed realiseren dat zonder jou en je collega's Nederland een grote bende wordt. Die weten dat jij jezelf tijdens je werk dikwijls wegcijfert voor een ander. Die het mooi vinden en er plezier in hebben om via Cash for Cops wat voor jou terug te doen.

Onze kernwaarden

Bij Cash for Cops houden wij vast aan 4 kernwaarden: vertrouwen, kwaliteit, mooi en waar. Met deze kernwaarden in ons achterhoofd zoeken wij de mooiste bedrijven met de beste producten tegen de scherpste aanbiedingen. Tijdens het samenstellen van het aanbod stellen wij ons continu 1 simpele, maar o zo belangrijke, vraag: "Waarmee doen wij onze leden een plezier?"

Hoe werkt het?

Je hebt de keuze gemaakt voor een carrière bij de overheid als werknemer van de Nederlandse politie. Bij Cash for Cops is iedere werknemer van de Nederlandse politieorganisatie van harte welkom. Wij nodigen je dan ook uit om gratis lid te worden van onze online shopping community door jouw eigen Cash for Cops-profiel aan te maken.

Meld je nu aan in 3 eenvoudige stappen

Stap 1) Klik op 1 van de producten op de homepage van Cash for Cops
Stap 2) Log in op jouw eigen Cash for Cops-profiel om de aanbieding te bekijken. Heb je nog geen Cash for Cops-account? Ga dan naar "Mijn account" en meld je gratis bij ons aan.
Stap 3) Gebruik jouw persoonlijke inlognaam en wachtwoord om in te loggen. Maak je eigen profiel compleet en... shoppen maar!

Wil je op de hoogte blijven van alle huidige en toekomstige aanbiedingen?
Check je de site profiel regelmatig.

Cash for Cops & jouw privacy

Bij Cash for Cops hechten we veel waarde aan de privacy van onze leden. Jouw profielgegevens blijven in ons beheer en worden niet aan derden verstrekt. Als bedrijf staan wij onder de naam Farfield & French aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens en uiteraard houden wij ons aan de strenge eisen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). Wanneer een bedrijf jou en je collega's een aanbieding wil doen, is het onze taak om ervoor te zorgen dat jij de beste aanbieding krijgt. De aanbieding wordt namens de opdrachtgever door ons op jouw profiel geplaatst. De opdrachtgever of derde partij heeft dus geen toegang tot jouw profielgegevens. Wanneer je besluit in te gaan op een aanbieding op jouw profiel, wordt je automatisch doorgelinkt naar de site van de adverteerder. Daar kan je met behulp van een speciale Cashforcops.nl actiecode of binnen een besloten omgeving jouw bestelling plaatsen. Actiecodes zijn anoniem voor derden en nooit naar jouw profielgegevens herleidbaar. Let op! Zodra je op de site van de aanbieder komt, zijn op dat moment de algemene voorwaarden van de aanbieder van toepassing. Verder shop je gewoon online zoals je dat altijd gewend bent. Alleen nu met de voordelen als lid van Cash for Cops.