GoPro

GoPro - This is your life. Be a Hero!

Wanneer je denkt aan action cams is de kans heel groot dat de naam GoPro door je hoofd schiet. En niet zonder reden. GoPro is niet alleen wereldwijd marktleider op het gebied van action cams, GoPro is veel meer dan dat. GoPro is a way of living. Volgens de filosofie van GoPro zit er een held in iedereen. Zeker bij jullie. Daar zijn wij van overtuigd. Hoewel GoPro van origine is ontwikkeld voor het optimaal en spectaculair in beeld brengen van extreme sports, hoeft je om een held te zijn echt niet altijd extreem te gaan (wel vet als je het doet ;-)). Het GoPro gevoel laat ook de kleinste en mooiste ervaringen haarscherp in HD en zelfs 4K vastleggen.

Professionele documentairemakers en producenten zweren bij de kwaliteit van GoPro, de beeldkwaliteit en de compactheid van de camera, maar vooral de grote verscheidenheid en diversiteit aan mounts (bevestigingsmogelijkheden). Er is haast geen plek of situatie te bedenken waar je geen GoPro zou kunnen monteren. Onder water, boven water & up in the air! Ben je op zoek naar de mooiste manier om jouw beleving legendarisch in beeld te brengen, dan is GoPro voor jou de camera. Professionele kwaliteit voor een betaalbare consumentenprijs.

Als officieel GoPro-dealer, hebben wij speciaal voor onze leden een mooi GoPro pakket samengesteld naast een selectie van accessoires.

Mocht jouw accessoire of ideale cam er niet tussen staan? No problem. Stuur ons een mail met jouw wensen, vragen, ideale GoPro pakket of mount en wij gaan voor je aan de slag. Als officiële GoPro dealer kunnen wij aan praktisch elke vraag of verzoek voldoen!

Meld je snel aan en bekijk onze speciale GoPro ledenaanbieding!

Als Cashforcops zijn wij trots om namens GoPro jullie unieke werelden te mogen combineren tot wat ze zijn!

Be a hero!