Police

Police Lifestyle

Het Italiaanse POLICE Lifestyle is het modemerk voor modebewuste, eigenzinnige, maar vooral unieke 'persoonlijkheden'. Dat Italianen bekend staan als absolute meesters op het gebied van mode en design bewijzen de ontwerpers van POLICE horloges en sieraden met hun nieuwste collecties. De horloges en sieraden van POLICE zijn niet zomaar ontwerpen. Het zijn verhalen van mensen met een unieke levensstijl.

POLICE richt zich met haar designs op gewone mensen met ongewone banen, opvallende kwaliteiten en verschillende passies. Mannen en vrouwen met een origineel gevoel voor stijl en smaak. Geen fashion victims, maar mooie pure rauwheid met een vleugje Italiaanse klasse.

Met beroemde ambassadeurs als Bruce Willis, George Clooney, David Beckham, Antonio Banderas en Neymar Jr., heeft POLICE sinds de jaren '80 de fashion beïnvloed met futuristische vormen en kleurexplosies.

POLICE Lifestyle; geen doorsnee Italiaans modemerk, maar 'a way of life' voor toppers zoals jij, die kiezen voor een bijzondere baan bij een bijzondere organisatie.

Laat POLICE deel uitmaken van jouw verhaal, trots & passie! Klik op het horloge of sieraad dat het beste bij je past, log in op je profiel en laat je verrassen door onze aanbieding.

Namens POLICE, speciaal voor jou!

Cash for Cops is proud to be official online POLICE supplier for watches & jewellery www.policelifestyle.com